MASTER tim uspješno realizovao projekat- MI ODLUČUJEMO!

📍U prethodnih godinu dana kroz realizaciju aktivnosti u skopu projekta „Mi odlučujemo!“ smo doprinjeli boljoj percepciji javnosti o važnosti rodne ravnopravnosti i učešću žena u procesu odlučivanja u političkom i javnom životu.

📍Zahvaljujemo svim partnerima i predstavnicima institucija i organizacija na saradnji, a prije svega mladim ženama koje su aktivno učestvovale u našim aktivnostima.

❗️Kroz dvanaest mjeseci smo uspjeli:

✔️ Kreirati kampanju “MI odlučujemo !”

✔️ Izraditi sveobuhvatnu Analizu postojećeg stanja i efektivnosti sprovođenja strateškog okvira u oblasti rodne ravnopravnosti

✔️ Realizaovati Akademiju “Mi odlučujemo!” u oblasti ženskih prava

✔️ Kreirati video zapise o položaju žena u Crnoj Gori, učešću žena u političkom i javnom životu, učešću žena u procesu donošenja odluka, ekonomskom položaju žena u Crnoj Gori i putu razvoja karijere mlade žene.

✔️ Realizovati forum ženskih prava „Mi odlučujemo!“

✔️ Kreirati preporuke o unapređenju ženskih prava “Mi odlučujemo!”

✔️ Kontinuirano sporovoditi medijsku kampanju “Mi odlučujemo!”

📍U 2024. godini, od MASTER tima očekujte mnogobrojne aktivnosti u oblasti osnaživanja žena za aktivno učešće, jer moramo da vjerujemo da nam je predodređeno nešto veliko i da to moramo da dostignemo.

📍Pratite naš rad…🇲🇪🇪🇺

📍Projekat „Mi odlučujemo!“ je podržan od strane Ministarstva ljudskih i manjinskih prava u okviru Konkursa „Primjena zakona ruši rodne stereotipe“.

X