Upitnik o položaju mladih u Podgorici i Zeti

Imajući u vidu da je Evropska unija razvila niz alata i resursa za jačanje položaja mladih, pogotovo nakon krize uzrokovane korona virusom, smatramo da ćemo komparacijom najboljih evropskih praksi na lokalnom nivou i istraživanjem potreba mladih, pronaći idealnu primjenljivu praksu za mlade u Podgorici i Zeti.

Stoga, ukoliko si mlada osoba (15-30 godina) i živiš na teritoriji Glavnog grada Podgorice ili Opštine Zete, molimo te da popuniš ovaj Upitnik kako bismo čuli tvoje mišljenje i stavove o potrebama mladih.

Link za pristup Upitniku je https://forms.gle/hsGxN4EePKzVUybK6

Takođe putem upitnika ćeš moći da daš preporuke donosiocima odluka za unapređenje položaja mladih u tvom mjestu, a sve kako bismo zajednički doprinijeli snažnijoj lokalnoj zajednici. 

Konačno, ispunjavanjem ankete ćeš moći da se prijaviš za radionice i mentoring podršku o sticanju preduzetničkih znanja i vještina, kao i da se upoznaš sa mogućnostima za zaposlenje u tvom gradu. Bitno je napomenuti da najaktivnije učesnike radionica čeka i nagrada u vidu finansijske i logističke podrške za sprovođenje akcije koja će doprinijeti većem zapošljavanju mladih u tvom mjestu. 

Unaprijed se zahvaljujemo na izdvojenom vremenu i vjerujemo da ćemo zajednički doprinijeti snažnoj lokalnoj zajednici.

Projekat “Evropska praksa za snažnu lokalnu zajednicu” je podržan kroz program “Odgovorno i solidarno: građani preuzimaju inicijativu”, koji realizuje Fond za aktivno građanstvo u partnerstvu sa nevladinim organizacijama Udruženje djece sa teškoćama u razvoju “Zračak nade” i Aktivna zona uz finansijsku podršku Evropske unije i Ministarstva javne uprave.

MASTER tim

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X