Poziv za učešće na obukama i mentorska podrška

Ukoliko imate između 15- 30 godina zadovoljstvo nam je da vas ispred “Mreže za evropske politike- MASTER” i “Nacionalnog osmijeha Crne Gore” pozovemo da se prijavite za mentorsku podršku i učešće na obukama o sticanju znanja i mekih vještina za zapošljavanje, kao i razvijanju zanatskih vještina, koje će započeti u okobru mjesecu u Podgorici. 

Učesnici će tokom dva mjeseca obuke i mentorske podrške imati priliku da se informišu o mogućnostima za  zapošljavanje ili pokretanje sopstvenog biznisa, a kroz predavanja, prezentacije i radionice će se dodatno usavršiti vještine poput pisanja biografije, motivacionog pisma, preduzetničkih vještina, zanatskih vještina, itd.  

Važan dio radionica će predstavljati i međusobno povezivanje učesnika, predavača i uspješnih poslovnih ljudi i relevantnih institucija, a najaktivniji članovi će biti umreženi sa atraktivnim poslodavcima, uz mogućnost angažovanja određenog broja polaznika i u okviru naše organizacije.

Besplatne radionice će se održavati jednom sedmično u popodnevnim terminima u Podgorici, a mentorska podrška će biti realizovana i online putem. 

Zainteresovani kandidati/kinje je potrebno da se prijave popunjavanjem elektronskog formulara do utorka 27. septembra 2022, nakon čega će odabrani učesnici/ce dobiti neophodne podatke  i agendu, mjesto i termine održavanja obuka. 

Prijavni formular možete naći na sljedećem linku https://forms.gle/oz6idMwrz9QVQ6H5A

Posebno ohrabrujemo za prijavljivanje mlade koje do sada nisu imali iskustva, i koji su motivisani da se kroz interaktivne radionice ekonomski osnaže, steknu nova znanja, konekcije i prijateljstva. 

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nam pišete na mentorskapodrska.master@gmail.com.

MASTER tim

Aktivnost se realizuje kroz projekat  ,,Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih”, a sprovode ga “Mreža za evropske politike- MASTER” i partnerska organizacija NVU ,,Nacionalni osmjeh Crne Gore”.  

Projekat je podržan od strane NVO PRIMA u okviru Programa jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za pilotiranje inovativnih rješenja za poboljšano zapošljavanje i zapošljivost mladih iz osjetljivih grupa (NEET), a finansira ga Evropska unija u okviru Omladinskog Hub-a Zapadnog Balkana i Turske.

X