Saradnjom i edukacijom mladih ekonomske sigurnosti

U prostorijama Omladinskog centra u Podgorici, u sklopu projekta ,,Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“, održana je prva u nizu radionica u okviru Obuke o sticanju znanja i mekih vještina za zapošljavanje.

Predstavnici MASTER-a i NVU NOM iskoristili su prvi susret sa zainteresovanim mladim ljudima da se međusobno upoznaju, predstave projekat, rezultate istraživanja o socio-ekonomskom položaju mladih, kao i naredne projektne aktivnosti.

Takođe, uvaženim učesnicima Obuke predstavljen je detaljan plan radionica tokom naredna dva mjeseca, sa posebnim akcentom na mogućnosti i povoljnosti mentorske podrške koju im nudimo svakodnevno tokom cijelog trajanja projekta.

Detalji sa radionice

Radionica je protekla u aktivnom radu i produktivnoj atmosferi, gdje su učesnici razmjenjivali iskustva i jasno iskazali njihove potrebe i ono što očekuju od predstojećih predavanja i interaktivnih radionica.

Stoga, MASTER tim i partneri iz ,,Nacionalnog osmjeha Crne Gore“ nastojaće da u potpunosti opravdaju očekivanja polaznika obuke svake sedmice i da kroz detaljno pripremljene radionice i iskusne predavače doprinesu osnaživanju, i u konačnom, zaposlenju i ekonomskoj sigurnosti mladih, što će značajno doprinijeti ostvarivanju opšteg i specifičnih ciljeva projekta.

Detalji sa radionice

Projekat „Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“ se realizuje uz podršku:

🇲🇪NVO PRIMA @nvo_prima

🇷🇸 Fondacija Ana i Vlade Divac @fondacijadivac

🇲🇰 Youth Alliance @youth_alliance_krusevo

🇹🇷 Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG @togvakfi

🇦🇱 Partners Albania for Change and Development @partnersalbania

🇪🇺Projekat EmploYouth finansira Evropska unija. @evropska_kuca

#mladicg#youthparticipation

#ybhwbt#YouthParticipationIndex#YOUTHHUB

X