Saradnjom do pronalaženja adekvatnog modela zapošljavanja mladih u Podgorici

Predstavnici MASTER-a, Andrea Popović i Milutin Vuković, su održali sastanak u prostorijama Sekretarijata za lokalnu samoupravu Glavnog grada sa predstavnicom Kancelarije za mlade Nikolinom Mirotić i saradnicom Ksenijom Borilović.

Cilj sastanka bio predstavljanje MASTER-ovih trenutnih projekata za mlade i uspostavljanje saradnje sa ovom relevantom institucijom u oblasti omladinske politike na teritoriji Glavnog grada.

Uvažene sagovornike upoznali smo sa aktivnostima koje MASTER sprovodi na lokalnom nivou, a tiču se najviše pronalaženja adekvatnog modela zapošljavanja u lokalnoj zajednici, kao i osnaživanja mladih uopšte.

Takođe, predstavnici Kancelarije za mladih su predstavili svoj plan rada i sa nama podijelili korisne smjernice koje se tiču organizovanja obuka, radionica, promocije omladinskih aktivnosti itd.

Istovremeno, na obostrano zadovoljstvo, dogovorena je saradnja i uzajamna podrška prilikom sprovođenja istraživanja, radionica za mlade, kao i zajedničkih događaja usmjerenih na osnaživanje mladih u Glavnom gradu.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X