Projekat “Aj rabotaj- idemo u EU!” prepoznatljiv među mladima

Gostujući u emisiji Lice Podgorice, na @gradski_me naša MASTEROV-ka Ksenija Đalović je govorila o projektu “Aj rabotaj- idemo u EU!”.

Cijelo gostovanje možete pogledati na sljedećem linku: https://youtu.be/6asrxqE4j64

Tokom gostovanja, istakla je da Crna Gora ima mlade ljude na koje može da se računa kada je riječ o preduzetništvu.

Ðalovićeva je prezentovala aktivnosti našeg projekta- Aj rabotaj i naglasila je da u Vodiču o pokretanju sopstvemog biznisa u skladu sa evropskom praksom i na portalu Aj rabotaj, svi zainteresovani mogu naći informacije vezane o zakonodavnom i strateskom okviru pokretanja sopstvenog biznisa.

Takodje, ona je navela da je u toku realizacija radionica za mlade preduzetnike/ce u prostorijama Omladinskog centra, na kojima se mladi uz mentorstvo uvaženih predavača Uroša Bulatovića i Igora Goranovića uz interaktivna predavanja osnažuju da krenu u preduzetničke vode.

Projekat “Aj rabotaj – idemo u EU!” podržan je u okviru @reload_westernbalkans programa, koji finansira Evropska unija, @evropska_kuca a sprovodi UNDP @undpmontenegro u partnerstvu sa 14 lokalnih samouprava u CrnojGori među kojima je i Klaster Središnji region (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad i Zeta). @glavni_grad_podgorica

X