Poziv za učešće na radionicama

Ukoliko imate između 15- 30 godina, zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da se prijavite za učešće na radionicama o sticanju znanja i vještina za zapošljivost, koje će se održati u Podgorici i Zeti, a biće započete u decembru 2022. godine.

Link za prijavu: https://forms.gle/QGdHU2CYSuMb4Qoh7

Učesnici će tokom trajanja radionica imati priliku da kroz predavanja, prezentacije i interaktivne vježbe upoznaju vještine poput pisanja biografije, preduzetničkih vještina, upoznavanja mladih preduzetnika/ca….

Važan dio radionica će predstavljati i međusobno povezivanje učesnika, predavača i uspješnih poslovnih mladih ljudi.

Imaćete mogućnost da na studiji slučaja osmisite Vaš inovativni produkt i provjerite stečeno znanje.

Kako bismo vas dodatno zainteresovali za aktivno učešće, tokom radionica učesnici će biti podijeljeni u timove, gdje će imati priliku da zajednički osmisle inicijativu za zapošljavanje u svom gradu.

Komisija će izabrati tim koji će dobiti novčanu, logističku i mentorsku podršku za sprovođenje ove inicijative. Podrška najboljem timu će biti pružena tokom cijele implementacije lokalne incijative, a najbolja ideja će biti promovisana u medijima i na društvenim mrežama, predstavljena u Publikaciji “Evropska praksa za snažnu lokalnu zajednicu” i na Konferenciji.

Zainteresovani kandidati/kinje je potrebno da se prijave popunjavanjem elektronskog formulara do petka 25. novembra 2022. godine , nakon čega će odabrani učesnici/ce dobiti neophodne podatke, agendu, mjesto i termine održavanja radionica.

Posebno ohrabrujemo za prijavljivanje mlade koje do sada nisu imali iskustva, i koji su motivisani da se kroz interaktivne radionice ekonomski osnaže, steknu nova znanja, pokrenu sopstveni biznis, i steknu konekcije i prijateljstva.

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nam pišete na mejl sasadj.master@gmail.com

Projekat @master.evropskepolitike je podržan kroz program “Odgovorno i solidarno: građani preuzimaju inicijativu”, koji realizuje @faktcg u partnerstvu sa nevladinim organizacijama Udruženje djece sa teškoćama u razvoju “Zračak nade” i @aktivna.zona, uz finansijsku podršku @evropska_kuca i kofinansiranje @min_javneuprave_cg .

#odgovorno_i_solidarno_2022

X