Kvalitetno napisan biznis plan- korak do uspjeha

MASTER i Nacionalni osmijeh Crne Gore uspješno realizacijuju radionice za ekonomsko osnaživanje mladih.

U Omladinskom centru u Podgorici, nastavljeno je sa obukom o sticanju znanja i mekih vještina za zapošljavanje, a tema ove radionice je bila pisanje biznis plana.

Pomenuta radionica je imala za cilj jačanje vještina i znanja mladih lica i potencijalnih preduzetnika za otpočinjanje biznisa, tehnike pripreme biznis plana i mogućnosti finansiranja biznis ideja.

U toku radionice

Biznis plan predstavlja najvažniji dokument preduzeća i u njemu su opisani ciljevi posla, kao i način realizacije istih.

Stoga, uvažena predavačica Ajla Jadadić detaljno je upoznala učesnike sa definicijom, značajem, svrhom i osnovnim karakteristikama biznis plana, konceptom razvoja biznis plana, metodologijom, sadržajem i njegovom strukturom.

Ajla Jadadić

Konačno, put ka uspjehu je lakši kada imate cilj, a on je jasniji kada je zapisan, u čemu i leži značaj kvalitetno napisanog biznis plana.

Serijom radionica MASTER tim želi da omogući što većem broju mladih da razvijaju svoje ideje i vještine za zapošljivost, u cilju poboljšanja njihovog ekonomskog položaja.

Projekat „Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“ se realizuje uz podršku:

🇲🇪NVO PRIMA @nvo_prima

🇷🇸 Fondacija Ana i Vlade Divac @fondacijadivac

🇲🇰 Youth Alliance @youth_alliance_krusevo

🇹🇷 Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG @togvakfi

🇦🇱 Partners Albania for Change and Development @partnersalbania

🇪🇺Projekat EmploYouth finansira Evropska unija. @evropska_kuca

#mladicg#youthparticipation

#ybhwbt#YouthParticipationIndex#YOUTHHUB

X