Poziv za mentorsku podršku

Jedna od aktivnosti projekta ,,Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“ jeste upravo usluga mentoringa koju nudimo.

Mentorska podrška je vrlo važna, prije svega za mlade ljude koji navode nedostatak podrške kao jedan od najvećih problema u procesu tranzicije ka nalaženju dostojanstvenog posla.

Stoga, obavještavamo zainteresovane mlade ljude da se za dobijanje svih potrebnih informacija, koje se tiču zapošljavanja, mogućnosti za pokretanje sopstvenog biznisa ili podstcajnih mjera za zapošljavanje relevantnih institucija, obrate na mail mentorskapodrska.master@gmail.com.

Uz dobijenje neophodnih informacija putem mejla, moguće je zakazati i online sastanak sa mentorima, a sve u cilju korišćenja ove vrste saradnje kao efikasno sredstvo za podršku za Vaš profesionalni razvoj, posebno u ranim fazama izgradnje karijere i ekonomskog osnaživanja.

Konačno, budite slobodni da nas kontakirate na navedeni mejl bilo kada, a mi smo tu da pružimo nephodne informacije u vezi Vašeg ekonomskog osnaživanja u najkraćem roku.

Projekat „Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“ se realizuje uz podršku:

NVO PRIMA @nvo_prima

🇷🇸 Fondacija Ana i Vlade Divac @fondacijadivac

🇲🇰 Youth Alliance @youth_alliance_krusevo

🇹🇷 Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG @togvakfi

🇦🇱 Partners Albania for Change and Development @partnersalbania

🇪🇺Projekat EmploYouth finansira Evropska unija. @evropska_kuca

#mladicg#youthparticipation

#ybhwbt#YouthParticipationIndex#YOUTHHUB

X