Poziv za učešće na Kampu mladih preduzetnika/ca

Ukoliko želiš da naučiš da razmišljaš kao preduzetnik/ca i razviješ preduzetničke vještine, prijavi se za Retreat Kamp koji sprovodi MASTER u sklopu projekta “Aj rabotaj – idemo u EU!”

Kamp će se održati početkom novembra mjeseca, a organizator pokriva troškove prevoza, smještaja i ishrane tokom trajanja događaja.

Poziv je otvoren za sve ambiciozne mlade osobe (od 18 do 35 godina) iz Podgorice koje žele da saznaju više o procesu izrade biznis planova, načinu prepoznavanja dobre biznis ideje, vođenju ili razvijanju sopstvenog biznisa, finansijskom upravljanju i marketingu.

Mlade (potencijalne) preduzetnike će predavači, stručnjaci iz oblasti preduzetništva, kroz lične primjere upoznati sa početnim koracima – razvijanjem ideje za biznis, i naučiti ih šta je potrebno za realizaciju same biznis ideje i izlaska na tržista, kao i prednostima bavljenja biznisom.

Osim unapređenja potrebnih znanja i vještina, glavni cilj Kampa jeste da omogući učesnicima da se umreže sa drugim mladim preduzetnicima, i prikupe znanja i iskustva potrebna za osnivanje ili snaženje biznisa. Ovo može pomoći mladim preduzetnicima da pronađu nove prilike za poslovanje i dobiju savjete i podršku od drugih u biznisu.

Link za prijavu: https://forms.gle/8aA74PHGC4gQp1ak9

Rok za prijavu je 20. oktobar, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl janaivanovic.master@gmail.com.

Čekamo baš tvoju prijavu, aj rabotaj- idemo u EU!

Projekat “Aj rabotaj – idemo u EU!” podržan je u okviru ReLOaD2 programa, @reload_westernbalkans koji finansira Evropska unija, @evropska_kuca, a sprovodi UNDP @undp partnerstvu sa 14 lokalnih samouprava u Crnoj Gori među kojima je i Klaster Središnji region (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad i Zeta). @glavni_grad_podgorica

#reload2

#ajrabotaj

Pogledaj prijevod

Može biti slika sljedećeg: tekst
X