Poziv za prijave na Akedmiju “Aktivizmom mladih ka EU!”

Ukoliko imate između 15- 30 godina i iz Podgorice ste, zadovoljstvo nam je da vas ispred MASTERa pozovemo da se prijavite za učešće na Akademiji ,,Aktivizmom mladih ka EU!”.

Prijava se vrši popunjavanjem upitnika na linku: https://forms.gle/7njMp2CSm41gRoe46

Učesnici će tokom Akadamije imati priliku da jačaju kapacitete, stiču znanja, vještine i kompetencije u oblasti omladinskih politika i EU integracija.

Takođe, važan dio radionica će predstavljati i međusobno povezivanje učesnika i predavača, pa ćete uz pomoć partnera i saradnika biti u mogućnosti da na kreativan način naučite više o ovoj oblasti i mogućnostima koje vam se pružaju.

Besplatne radionice će se održavati jednom sedmično u Omladinskom centru u Podgorici tokom decembra, januara i februara.

Zainteresovani kandidati/kinje je potrebno da se prijave popunjavanjem upitnika do 26. novembra 2023, nakon čega će odabrani učesnici/ce dobiti neophodne podatke, agendu, mjesto i termine održavanja Akademije.

Posebno ohrabrujemo mlade ljude koji do sada nijesu imali iskustva u ovakvom vidu aktivnosti da se prijave.

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nam pišete na vukovicmilutin.master@gmail.com ili marijanatomic.master@gmail.com.

Svaki dan je nova prilika da rastete i učite. Stoga, MASTER je tu da vam pomogne, inspiriše i podrži, kako bismo zajednični doprinjeli bržem ulasku naše države u EU.

Čekamo te, prijavi se! 🇪🇺🇲🇪

MASTER tim

Aktivnost se realizuje kroz projekat ,,Aktivizmom mladih ka EU” podržanog od strane Glavnog grada Podgorica, u okviru Javnog konkursa za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2023. godinu.

X