Film “Mi smo promjena!”

Mreža za evropske politike- MASTER vam sa zadovoljstvom predstavlja edukativni film ,,Mi smo promjena!“, koji je nastao u sklopu istoimenog projekta podržanog od strane Ambasade SAD u Podgorici.

Podsjećamo da je cilj ovog projekta bio kolektivno djelovanje ka promjenama i tolerantnijem društvu, a kroz projektne aktivnosti mladima smo željeli pokazati kako mogu uticati na prevenciju govora mržnje među vršnjacima, kako bi se povećala tolerancija prema marginalizovanim grupama i eliminisali stereotipi.

Takođe, smatrali smo da je film kao medij jedan od najučinkovitijih načina da se ukaže na konkretan problem, zbog čega smo upravo i snimili ovaj dokumenatrno-edukativni film koji promoviše ljudska prava i toleranciju, a naročito status etničkih manjina, LGBTQ, LSI, mladih i ravnopravnost polova.

Film možete pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=TfLasgHuv-k

Film je rezultat rada i predanosti MASTER tima, a u njegovoj realizaciji učestvovali su stručnjaci i aktivisti u oblasti ljudskih prava, kao i entuzijastični mladi ljudi. Njegovim prikazivanjem i promocijom želimo da damo snažan doprinos borbi protiv diskriminacije i jačanju tolerancije u društvu, kao i zaštiti posebno osjetljivih grupa.

X