Poziv za angažovanje praktikanata i volontera u MASTER-u

Aktiviraj se! MASTER ti pruža šansu!

Sa zadovoljstvom te pozivamo da se pridružiš našem MASTER timu!

MASTER je organizacija okupljena oko ideje mladih ljudi da promovišu evropske i demokratske vrijednosti, kroz veće učešće mladih u kreiranje i sprovođenje evropskih projekata.

Želimo da angažujemo motivisane i entuzijastične pojedince, koji dijele našu strast i viziju za unaprijeđenjem zajednice i stvaranjem pozitivnih promjena u društvu.

Prijavi se i možda baš TI dobiješ mogućnost za usavršavanje u našoj organizaciji u trajanju od četiri mjeseca.

Prijaviti se mogu mladi sa teritorije Podgorice uzrasta 18 do 30 godina, a prednost će imati studenti i nezaposleni mladi.

Možeš se prijaviti do 1. septembra 2023. godine popunjavanjem formulara na sljedećem linku: https://forms.gle/FeEonzEovrHrokLr7 kada ćemo najbolje kandidate i kandidatkinje pozvati na intervju.

Unaprijed se zahvaljujemo na tvojoj spremnosti da budeš dio pozitivne promjene u našoj zajednici, jer zajedno možemo napraviti veliku razliku!

Za sva eventualna pitanja ili dodatne informacije možete se obratiti na mejl evropskepolitike.master@gmail.com

Čekamo baš tvoju prijavu,

MASTER tim

Aktivnost se realizuje u sklopu projekta ,,Aktivizmom mladih ka EU!“, koji je podržan od strane Glavnog grada Podgorica u okviru Javnog konkursa za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2023. godinu.

X