Pokrenut sajt “Mreže za evropske politike-MASTER”

“Mreža za evropske politike MASTER” je u okviru aktivnosti “Podrška vidljivosti OCD na zahtjev” Resursnog centra obezbijedila dizajn i izradu nove internet stranice organizacije. Ovim putem zahvaljujemo našim donatorima: Evropskoj uniji, Ministarstvu javne uprave, digitalnog društva i medija i CRNVO-u.

Podsjećamo da je ‚‚Mreža za evropske politike – MASTER” crnogorska neprofitna organizacija, nastala kao želja grupe ambicioznih i mladih ljudi da afirmišu evropske vrijednosti u Crnoj Gori. Fokus rada organizacije je na efikasnijem i prosperitetnijem razvoju Crne Gore u svim oblastima u skladu sa evropskim politikama, sa ciljem razvijanja sistema vrijednosti na kojem počiva Evropska unija.

Naši članovi su diplomirani politikolozi, pravnici i ekonomisti, sa iskustvom u radu u domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama, koji svojim znanjem i kompetencijama žele da približe Crnu Goru zajednici evropskih država.

Ciljevi organizacije su usmjereni na praćenje, izradu analiza i davanje preporuka za usklađivanje domaćih propisa sa standardima i propisima Evropske unije, uz zalaganje za kvalitetnu izradu i sprovođenje javnih politika.

Stoga, na ovoj internet stranici ćete moći da nađete analize, istraživanja, blogove, tekstove i zanimljivosti koje se tiču evropskih poltika, kao i sve aktivnosti koje MASTER tim sprovodi u saradnji sa srodnim organizacijama i institucijama u zemlji i inostranstvu.

Konačno, nadamo se da će na ćemo zajednički doprinjeti ispunjenju zajedničkih ciljeva i usvajanju evropskih vrijednosti i politika. Pridružite nam se na tom putu!

MASTER tim

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X