Otpočele radionice “Aj rabotaj-idemo u EU”

Počele tromjesečne radionice za mlade preduzetnike/ce u prepunoj sali OC Podgorica. @omladinskiservisi_cg

MASTER tim je uspješno započeo realizaciju radionica za mlade preduzetnike/ce koje će se održavati od februara do kraja aprila tekuće godine.

Mladim preduzetnicima se obratila mr Andrea Popović – izvršna direktorica Mreže za evropske politike – MASTER koja je naglasila važnost ovog projekta za mlade, u odnosu na preduzetništvo i započinjanje svog biznisa.

U okviru početne radionice upoznali smo se sa predavačima Urošem Bulatovićem – Unija mladih preduzetnika @unijamladihpreduzetnika i Igorom Goranovićem – GConsulting, koji su govorili o ključnim smjernicama za početne korake u razvoju poslovne ideje.

Kroz dinamičan i interaktivan pristup, polaznici su dobili uvid u proces identifikacije poslovnih prilika i stvaranja vrijednosti za ciljnu grupu.

Uvaženi predavači su dijelili praktične primjere uspješnih preduzetnika/ca i ključne strategije koje se mogu primjeniti na putu ka stvaranju održivog biznisa.

Kroz ovo predavanje, polaznici su stvorili osnovu za razumijevanje važnosti istraživanja i fokusa na potrebe tržišta kako bi izgradili temelje svoje poslovne ideje.

Ovo je bila prva od 12 radionica koja će se realizovati tokom tri mjeseca.

30-tak mladih Podgorice će se osnažiti da započne ili unaprijedi biznis, a ti RABOTAŠ li⁉️

AJ RABOTAJ idemo u EU❗️🇲🇪🇪🇺

📍Projekat “Aj rabotaj – idemo u EU!” podržan je u okviru @reload_westernbalkans programa, koji finansira Evropska unija, , a sprovodiUNDP u partnerstvu sa 14 lokalnih samouprava u CrnojGori među kojima je i Klaster Središnji region (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad i Zeta).

Sadržaj radionica je isključiva odgovornost Mreže za evropskepolitike- MASTER.

+3

X