Aktivni mladi za povezaniju Evropu

Projekat “Youth4Cohesion” u realizaciji Jadransko-jonske regije je uspješno završen i trajao je tokom cijele prethodne godine. Ponosni smo što je među 60 predstavnika omladinskih organizacija iz devet zemalja učešće uzela i predstavnica MASTER- a, Saša Đuretić.

Cilj projekta je bio razumijevanje i uključivanje mladih ljudi u kohezivne politike kroz pet modula: Pametnija EU, Zelenija EU, Povezanija EU, Društvena EU i EU bliža građanima.

“Zahvaljujući projektu imali smo priliku da se upoznamo sa predstavnicima institucija EU, ekpertima i aktivistima na raznim EU projektima, koji su nas svojim iskustvom i radom stimulisali da dalje učimo i napredujemo kako bi na najbolji mogući način doprinijeli našoj organizaciji, državi i naravno Evropi” – istakla je Đuretić

Naša predstavnica je dobila zvanje aktiviste u oblasti kohezivne politike, a naša organizacija je pozvana da se pridruži Jadransko- jonskoj omladinskoj mreži, koja će svojim znanjem i stručnošću stvarati pozitivne društvene promjene.

Diploma, Saša Đuretić, MASTER

“Mreža za evropske politike- MASTER” će u narednom periodu sprovoditi razne aktivnosti u cilju unapređenja položaja mladih u Crnoj Gori, a naš rad možete pratiti na društvenim mrežama i internet stranici.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video

X