Upravljanje troškovima i marketing važan dio uspješnog biznisa

MASTER tim je realizovao treću po redu radionicu za mlade preduzetnike/ce- Aj rabotaj! u prostorijama @omladinskiservisi_cg u Podgorici.

📍Na samom početku bilo je riječi o poslovnom planiranju sa posebnim osvrtom na procese i procedure.

📍Ovog puta je uvaženi predavač @ur__os stavio akcenat na pregled upravljanja troškovima projekta.

📍Osim navedenog, diskutovalo se o važnosti povjerenja, kvaliteta, usluga, proizvoda i cijena u kontekstu preduzetništva.

📍U nastavku predavanja, predsjednik Unije mladih preduzetnika govorio je o marketingu i pokazao nekoliko primjera uspješnih i neuspješnih kampanja.

📍Učešće na radionici u vrlo dinamičnoj diskusiji pružilo je učesnicima dublje razumijevanje važnosti ovih faktora u stvaranju uspješnog preduzetničkog poduhvata i njihovu integraciju u strategije poslovanja.

📍I sledeće srijede MI RABOTAMO! 🇪🇺🇲🇪

📍Projekat ,,Aj rabotaj – idemo u EU”, MASTER realizuje u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2. ReLOaD2 @reload_westernbalkans finansira Evropska unija @evropska_kuca , a sprovodi UNDP @undpmontenegro u partnerstvu sa četrnaest lokalnih samouprava u Crnoj Gori, među kojima su Glavni grad, Prijestonica Cetinje i opštine Zeta i Danilovgrad čineći klaster ,,Središnji region”. @glavni_grad_podgorica

Pogledaj prijevod

X