Poziv za učešće na radionici “Mi smo promjena!”

Poštovani/e,

Ukoliko imate između 15- 30 godina zadovoljstvo nam je da vas ispred “Mreže za evropske politike- MASTER” pozovemo da se prijavite za učešće na radionici na temu zaštite ljudskih prava, koje će se održati u sklopu projekta “Mi smo promjena!”.

Glavni cilj projekta je razvijanje svijesti kod mladih o važnosti poštovanja različitosti, kako bismo zajedničkim snagama stvarali bolju i prosperitetniju budućnost. Stoga, smatramo da su upravo mladi ljudi dio populacije koji može da igra značajnu ulogu u tom procesu, kao i u širenju poruka tolerancije i ravnopravnosti.

Ono što slijedi u sklopu projekta “Mi smo promjena!” jeste održavanje radionica za mlade na temu zaštite ljudskih prava.

Učesnici će kroz pohađanje radionice imati priliku da ojačaju svoja znanja i upoznaju se sa inovativnim pristupima, učeći o socijalnoj koheziji, zaštiti ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije. 

Za realizaciju radionica je angažovan stručnjak iz ovih oblasti, kako biste se edukovali na adekvatan način. Uz to, vjerujemo da ćemo Vas motivisati da budete pozitivna promjena u vašoj zajednici. 

U dogovoru sa administratorima Omladinskih centara u Crnoj Gori, radionice će se održati u sljedećim gradovima i terminima:

Podgorica,  srijeda, 1. mart – (17-20h)  – OC Podgorica – rok za prijavu 27. februar 2023. 

Petnjica, ponedeljak 6. mart – (17-20h) – OC Petnjica- rok za prijavu 4. mart 2023.

Plav, utorak 7. mart – (17-20h) – OC Plav- rok za prijavu 5. mart 2023.

Cetinje, četvrtak 9. mart – (17-20h) – OC Cetinje- rok za prijavu 7. mart 2023.

Pljevlja, utorak 14. mart – (17-20h) – OC Pljevlja- rok za prijavu 12. mart 2023.

Mojkovac, srijeda 15. mart – (17-20h) – OC Mojkovac- rok za prijavu 13. mart 2023.

Budva, utorak 4. april – (17-20h) – OK Budva – rok za prijavu 2. april 2023. 

Kotor, četvrak 6. april  – (17-20h) – OC Kotor – rok za prijavu 4. april 2023. 

Zainteresovani kandidati/kinje je potrebno da se prijave popunjavanjem ovog prijavnog formulara (rok za prijavu za pohađanje radionice je najmanje 2 dana prije održavanja iste), nakon čega će odabrani učesnici/ce dobiti neophodne podatke  i detaljnu agendu radionica.

Formular možete naći na sljedećem linku: https://forms.gle/YZURFGUzVAjXFxMo6

Posebno ohrabrujemo za prijavljivanje mlade koje do sada nisu imali iskustva, i koji su motivisani da se kroz interaktivne radionice dodatno osnaže u procesu stvaranja tolerantnijeg društva, razbijanja predrasuda i poštovanja različitosti.

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije, budite slobodni da nam pišete na master.promjena@gmail.com

S poštovanjem,

MASTER TIM

Radionice se realizuju u skopu projekta “Mi smo promjena”, a projekat finansira Ambasada SAD u Podgorici u sklopu Programa malih grantova Demokratske komisije 2022 (2022 Democracy Commission Small Grants Program).

X