Poziv za učešće na radionicama Aj rabotaj!

Dragi/a mladi/a (potencijalni) preduzetniče/ce,

Ukoliko želiš da naučiš da razmišljaš kao preduzetnik/ca i razviješ preduzetničke vještine, prijavi se za Radionice koje sprovodi Mreža za evropske politike- MASTER u Podgorici u sklopu projekta “Aj rabotaj – idemo u EU!”

Link za prijavu:https://forms.gle/Bxjk9KRrYJagG2oi9

Besplatne radionice će se održavati jednom sedmično u Omladinskom centru Podgorica (Trg Nikole Kovačevića 13) i započeće sredinom januara, i tajaće tokom februara i marta 2024. 

Poziv je otvoren za sve ambiciozne mlade osobe (od 18 do 30 godina) iz Podgorice koje žele da saznaju više o procesu izrade biznis planova, načinu prepoznavanja dobre biznis ideje, vođenju ili razvijanju sopstvenog biznisa, finansijskom upravljanju, marketingu, vještini pregovaranja i upravljanju timom. 

Mlade (potencijalne) preduzetnike će predavači, stručnjaci iz oblasti preduzetništva, kroz lične primjere upoznati sa početnim koracima – razvijanjem ideje za biznis, i naučiti ih šta je potrebno za realizaciju same biznis ideje i izlaska na tržista, kao i prednostima bavljenja biznisom. 

Osim unapređenja potrebnih znanja i vještina, glavni cilj Radionica jeste da omogući učesnicima da se umreže sa drugim mladim preduzetnicima, i prikupe znanja i iskustva potrebna za osnivanje ili osnaživanje biznisa. Ovo može pomoći mladim preduzetnicima da pronađu nove prilike za poslovanje i dobiju savjete i podršku od drugih u biznisu. 

Vjerujemo da ćeš na kraju ovih tromjesečnih radionica imati spreman biznis plan, razvijene vještine, pronaći donatore i investitore,  umrežiti se sa ostalim mladim preduzetnicima iz Crne Gore, a da će te ove radionice učiniti uspješnim/om crnogorskim/om preduzetnikom/com.

Rok za prijavu je petak, 22. decembar, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl našim mentorkama majasundic.master@gmail.com ili ksenijadjalovic.master@gmail.com 

Čekamo baš tvoju prijavu! 

Aj rabotaj – idemo u EU! 

Projekat “Aj rabotaj – idemo u EU!” podržan je u okviru ReLOaD2 programa, koji finansira Evropska unija, , a sprovodi UNDP u partnerstvu sa 14 lokalnih samouprava u Crnoj Gori među kojima je i Klaster Središnji region (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad i Zeta).

Sadržaj radionica je isključiva odgovornost Mreže za evropske politike- MASTER.

X