Istraživanje u oblasti zaštite potrošača

Potrošači da li su vaša prava zaštićena⁉️

MASTER sprovodi istraživanje iz oblasti zaštite prava potrošača, u sklopu projekta “Edukovan potrošač- zaštićen potrošač!”.

Pristup anketi na linku: https://forms.gle/9ZaZWNaqxGc1zzpM9

Uzimajući u obzir interese i potrebe potrošača, prepoznajući da se potrošači često suočavaju sa neravnotežama u ekonomskom smislu, poznavanju svojih zakonom zajemčenih prava, želimo da istražimo koliko ste upravo Vi informisani o Vašim pravima.

U skladu sa navedenim, kako bismo dobili potrebne podatke, najljubaznije vas molimo da popunite dati upitnik, jer će nam vaši odgovori pomoći da identifikujemo nedostatke i područja za poboljšanje u pružanju informacija i kako bismo mogli organima i institucijama koje se bave zaštitom potrošača da predstavimo dobijene podatke, sa ciljem unaprjeđenja ove oblasti.

Anketu smo koncipirali na način da se pitanja odnose na informisanje ispitanika o njihovim pravima i obavezama sadržanim u Zakonu o zaštiti potrošača, o mehanizmima zaštite, kao i na davanje konkretnih preporuka na koji način se može poboljšati zakonodavni okvir u ovoj oblasti, te obezbjediti efikasniji i efektivniji mehanizmi zaštite potrošača.

Vjerujemo da zajednički možemo unaprijediti stepen zaštite potrošačkih prava, te Vam unaprijed zahvaljujemo na izdvojenom vremenu za popunjavanje upitnika,

MASTER TIM

📍MASTER-ov projekat ,,Edukovan potrošač- zaštićen potrošač!” podržan je od strane Ministarstva ekonomskog razvoja u okviru Konkursa „Informisan i aktivan potrošač je zaštićen potrošač“.

X