Projektno upravljanje za brže članstvo u EU

MASTER tim je juče održao još jednu radionicu u okviru Akademije ,,Aktivizmom mladih ka EU!“, ovog puta fokusiranu na temu “Upravljanje projektima”.

MASTER-ovka Andrea Popović je sa učesnicima podijelila svoje iskustvo i znanje u pisanju i implementaciji projekata.

Kroz interaktivnu radionicu, pričali smo o ključnim aspektima projektnog ciklusa, na koji način razviti ideje i efikasno ih sprovoditi.

Tokom radionice, posebnu pažnju smo posvetili procesu pisanja projekata, istražujući korake, obrasce i ključne elemente koji čine uspješnu aplikaciju.

Učesnici su imali priliku da predstave svoje ideje, a zajedno smo ih detaljnije razradili, stvarajući prostor za kreativnost i razmjenu iskustava.

Razgovarali smo i o preprekama sa kojima se možemo suočiti, ali i o prednostima koje donosi upravljanje projektima na putu ka uspjehu.

Projektno upravljanje kao jedno od bitnih aspekata altivizma, može umnogome da doprinese našem bržem članstvu ka EU! 🇪🇺

Nastavljamo i narednih dana sa razvojem vještina mladih, jer vjerujemo da će aktivizam mladih obezbijediti bolju budućnost!

Zahvaljujemo svim učesnicima na inspirativnoj i dinimičnoj radionici, jer samo aktivizmom možemo ka EU!🇪🇺

Projekat ,,Aktivizmom mladih ka EU!“ podržan je od strane Glavnog grada Podgorica @glavni_grad_podgoric, u okviru Javnog konkursa za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija za 2023. godinu.

+2

X