Konstantno usavršavanje- tajna uspješnog preduzetnika

Još jedna uspješno realizovana radionica u nizu u @omladinskiservisi_cg u Podgorici.

Ovoga puta zainteresovani učesnici su se upoznali sa vještinama koje treba da posjeduje kvalitetan preduzetnik.

Uvažena predavačica na radionici, @ajla.jadadic , predstavila je mladima šta znači biti preduzetnik, kako se usavršavati kroz iskustvo i na kojim vještinama i znanjima je potrebno raditi kako bi od ideje nastao uspješan biznis.

U toku radionice ankcenat je stavljen na to da preduzetnici treba da konstantno ulažu u svoju kreativnost i da rizikuju kada je to neophodno.

Uz navedeno, preduzetnik treba da posjeduje zbir znanja, vještina i sposobnosti, ali i pokretački duh, posvećenost, odgovornost i dinamičnost.

Takođe, ukoliko neko želi postati uspješan preduzetnik, on mora imati snažnu ličnost, biti istrajan, uporan, imati stav, razvijenu maštu, biti zadovoljan, radoznao i motivisan.

U toku radionice

Radionica je, kao i uvijek, protekla u sjajnoj i dinamičnoj atmosferi i diskusiji, a cilj MASTER-a je da učesnicima pruži znanja i vještine koje će im omogućiti da se razvijaju na poslovnom i ličnom planu.

Takođe, ovakva vrsta radionica služi i za međusobno povezivanje, umrežavanje, mentorstvo, dijeljenje iskustva i znanja, a sve sa ciljem ekonomskog osnaživanja mladih, što će i doprinijeti ostvarivanju jednog od glavnih ciljeva projekta.

Projekat „Mentorskom podrškom do ekonomske sigurnosti mladih“ se realizuje uz podršku:

🇲🇪NVO PRIMA @nvo_prima

🇷🇸 Fondacija Ana i Vlade Divac @fondacijadivac

🇲🇰 Youth Alliance @youth_alliance_krusevo

🇹🇷 Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG @togvakfi

🇦🇱 Partners Albania for Change and Development @partnersalbania

🇪🇺Projekat EmploYouth finansira Evropska unija. @evropska_kuca

#mladicg#youthparticipation

#ybhwbt#YouthParticipationIndex#YOUTHHUB

X